Τρόποι Πληρωμής

 

Paypal

Βήμα 1o: Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας.

Βήμα 2o: Λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail απο την εταιρεία μας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας, καθώς και το LINK για την πληρωμή μέσω του ασφαλούς περιβάλλον του PayPal.

Βήμα 3ο: Πληρωμή της παραγγελίας.

Για να είναι σε ισχύ η παραγγελία σας και να δεσμευθούν για λογαριασμό σας τα προϊόντα θα πρέπει εντός 24 ωρών από τη λήψη του email μας να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – Αντικαταβολή – Εξόφληση στο κατάστημα

 

Βήμα 1o:
Για να είναι σε ισχύ η παραγγελία και για να δεσμευτούν για λογαριασμό σας τα εμπορεύματα θα πρέπει εντός 3 εργάσιμων ημερών να γίνει κατάθεση ολόκληρου του ποσού της αξίας της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

Βήμα 2o:

Εξοφλείτε την παραγγελία σας σε έναν από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει ονομαστικά (στα στοιχεία της παραγγελίας ) και το αντίγραφο της κατάθεσης θα πρέπει να σταλεί και με e-mail όπου θα μας ενημερώνεται ότι έχει γίνει η κατάθεση για να ξεκινήσει η παραγγελία σας. Η παραγγελία σας ελευθερώνεται για άμεση αποστολή.

Σε όλες τις παραγγελίες οι τιμές είναι τελικές (συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ στην αναγραφόμενη τιμή του προϊόντος)

 

Αποστολή Εξωτερικού

 

Η παραγγελίες εξωτερικού μπορούν να δοθούν κανονικά μέσα από το site. Για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις είμαστε πάντα στην διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του site ή καλέστε μας στο τηλέφωνο +30 261 112 2817 από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 – 17:00.

Τα έξοδα αποστολής για το εξωτερικό υπολογίζονται βάσει κάποιων παραμέτρων όπως η χώρα προορισμού, το βάρος και ο όγκος του δέματος.  Για όλες τις παραγγελίες εξωτερικού η πληρωμή γίνεται μέσω τραπέζης, ή PayPal, ακριβώς όπως και στις παραγγελίες εσωτερικού.